Artikelen

Intact Battery Guard

Met de intacte Battery Guard van Intact en de gratis Apple of Android app, bent nu in staat om de laadtoestand van de batterij snel en gemakkelijk te controleren, omdat alleen in een stabiele, positieve batterij toestand van lading, de volledige capaciteit en bruikbaarheid wordt gewaarborgd. De positieve batterij conditie voorkomt ook eventuele vroegtijdige schade of een storing van de batterij. Na de eenvoudige installatie om de batterij door ring oogjes en na het downloaden van de Android of Apple app, kan de huidige spanning worden teruggehaald. De zender is geschikt voor 6 V, 12 V en 24 V accu. Het bereik is ongeveer 6 meter. De vier kleuren, toerenteller-achtige display geeft de laadtoestand in donkergroen (volledig opgeladen), lichtgroen (gedeeltelijk opgeladen), oranje (ongeladen) en rode (volledig ontladen). Bovendien wordt de spanningswaarde alfanumeriek weergegeven. Als dalen onder het minimum voltage verwezen zal worden naar de batterij zo snel mogelijk opladen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.