Fietsaccu Reviseren

Fietsaccu Reviseren

0 uit 5

Revisie is dan een mogelijkheid om de accu weer als nieuw en vanouds te laten presteren, zoals u gewend bent. Bij revisie worden de oude cellen verwijderd en vervangen door een compleet nieuwe set.

revisie werktijd: 10 werkdagen

SKU: Fietsaccu Categorie: Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

contact formulier

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Beschrijving

Revisie van de accu van een elektrische fiets

 

Accu’s verouderen op den duur en verliezen naar verloop van tijd hun kracht. Iedereen die een fiets met trapondersteuning heeft, merkt op een gegeven moment dat de actieradius geleidelijk aan kleiner wordt. Na ongeveer drie jaar is de accu aan vervanging toe.

 

Revisie van de accu is een mogelijkheid om de accu weer als nieuw en vanouds te laten presteren. Bij revisie worden de oude cellen uit de accu verwijderd en vervangen door een compleet nieuwe set. In de bestaande behuizing wordt een nieuwe accu geplaatst en dat bespaart vaak tot honderden euro’s.

 

Wij werken samen met een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het reviseren van fiets accu’s. Daardoor kunnen wij u een extra voordelige service aanbieden in de regio Flevoland en daarbuiten voor de reparatie van de meeste fiets accu’s.

U kunt bij ons op bedrijf een accu capaciteitstest of -controle uit laten voeren om het voltage (24, 36 en 48 volt) en de capaciteit van de accu te testen. Heeft u een fietsaccu waarvan u vermoed dat deze defect is of niet op volle capaciteit werkt, stuur dan u accu naar ons op of kom langs. U hoort dan meteen of uw accu voor revisie geschikt is.

 

Of ga naar onze contact formulier en vul uw gegevens en die van de fiets en accu. (merk, type en bouwjaar) U krijgt dan van ons bericht wat de kosten zijn voor het reviseren.

 

Accuwacht Urk
Schelpenhoek 9
8321 BJ Urk

Contact formulier

 

 

 

LET OP! Accu’s van de Sparta Ion, Batavus Padova en Kogamiyata Tesla alsook de Sparta NTA2647 accu is niet mogelijk om een revisie uit te voeren.

Extra informatie

Weight 20.00 kg
Merk