Over Ons

Over Ons

Uw Accuspecialist

Accuwacht Urk is sinds 15 november 2011 gestart als groothandel van kwalitatief hoogstaande accu’s voor consumenten maar ook voor bedrijven. Door jarenlange ervaring kunt u altijd terecht voor deskundig advies en de beste prijzen.

Ons product bestaat uit een compleet en uitgebreid assortiment accu’s waarmee we voor nagenoeg iedere toepassing een oplossing kunnen bieden én dat tegen de beste prijs. Ook voor accu accessoires bent u bij ons op het juiste adres.

Molenaar en Zn. Transport is aan Accuwacht Urk gelieerd bedrijf waardoor wij ruimschoots ervaring hebben in de transportsector. Hierdoor zijn onze adviezen vakkundig en betrouwbaar. Zo kunnen wij bijvoorbeeld accu’s vervangen zonder stroomonderbreking zodat de boordcomputer en tachograaf goed blijft functioneren.

Voor het reviseren van fietsaccu’s werken wij samen met een erkend bedrijf die gespecialiseerd is in het reviseren van diverse merken fietsaccu’s o.a. Gazelle, Batavus, Giant, RIH, Trek, Sparta, Bikkel, Flyer, Multi cycle, Bosch, en andere merken.

Naast het reviseren kunt u ook voor een  nieuwe fietsaccu kiezen die wij via de fabrikant kunnen leveren op bestelling.

Wij bieden onze vaste klanten ( bedrijven ) goede staffelkortingen. Voor informatie en /of offertes kunt u contact met ons opnemen.

Tot onze klantenkring behoren o.a. transport, agrarische , nautisch, beroepsscheepsvaart rijwielhandelaren, ( semi )overheid en particulieren.